Maak de oneindige liefde voor jouw kindje
tastbaar met de Moon baby urn

Alles is anders nu jouw kindje er niet meer is. Er is verdriet, maar ook liefde, dankbaarheid en trots. Koester jouw kindje op een warme, liefdevolle manier. En houd jouw zoon of dochter altijd bij je met de Moon baby urnGeïnspireerd door ouders die veel te vroeg afscheid moesten nemen van hun kindje. Omdat het gemis groot is... Maar de liefde oneindig.  

Altijd dichtbij

De Moon baby urn is een schatkamertje vol ontroering, warmte en liefde, waarin je alle as bij elkaar houdt. Bewaar het aandenken aan jouw kindje in het hart van de urn. De houten Moon heeft een mooi en stoer uiterlijk. En geeft door de ronde vorm niet weg wat erin zit. Jij bewaart er jouw liefdevolle herinnering in, wat die ook is.

HRES_PRINT_PJF_0061

"Love you to the 🌙 Moon & back"

De Moon baby urn: 

  • nodigt uit om vast te pakken door de zachte, gladde rondingen;  
  • neemt je lichaamswarmte aan als je de urn vasthoudt; 
  • is gemaakt van ebbenhout en essenhout;  
  • is uniek en exclusief door het ambachtelijk proces van schuren, lijmen en lakken; 
  • heeft een diameter van 16 centimeter en is 8.5 centimeter hoog;
  • is verkrijgbaar voor 199,-. 

LittleMoon urn

Deel de herinneringen aan jouw kindje met de LittleMoon. Net zo discreet en persoonlijk, maar dan iets kleiner. Bewaar een klein gedeelte van de as in deze mini urn. Of een ander aandenken zoals een haarlokje. De LittleMoon past in je hand en is makkelijk mee te nemenbijvoorbeeld op vakantie.  

De houten mini urn is ook geschikt om de as of een andere herinnering te delen met broertjes, zusjes, opa en oma. Zo kunnen zij op hun eigen manier het verlies van hun broertje, zusje of kleinkind verweven in hun leven. En halen jullie troost uit de liefde en het gemis dat jullie samen delen.  

HRES_ACHTERGROND LAGEN_PJF_0874
HRES_PRINT_PJF_0033

Stilstaan en vasthouden

Jouw kindje heeft je zoveel meer gebracht dan alleen verdriet. Geluk, omdat je hem of haar hebt gevoeld en gekend. Trots. En liefde. Sta stil bij deze emoties wanneer jij wilt. Pak de Moon vast of neem hem op schoot. De LittleMoon en Moon baby urn nemen makkelijk de temperatuur van jouw handen of schoot aan door het houten materiaal. En nodigen daardoor uit om vast te houden. Het gevoel van houvast en verbinding blijft.

Beiden urnen worden geleverd in een luxe zwart doosje. Hierin zit een speciale sleutel om de urn makkelijk mee te openen en sluiten en een klein boekje met onderhoudstips en contactgegevens.

Specifiek voor de Moon wordt er een zakje meegeleverd om de as in te doen voor in de Moon.

Specifiek voor de LittleMoon wordt er een klein zwart reiszakje van zachte stof meegeleverd waar de mini urn inpast.

HRES_ACHTERGROND LAGEN_PJF_0886

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Moon en LittleMoon?

De afmeting van de Moon is ongeveer 16 cm breed en 8,5 cm hoog. De afmeting van de LittleMoon is 7 cm breed en 3,5 cm hoog.

Wat is de inhoud van de Moon en LittleMoon?

De Moon heeft een schatkamertje wat gevuld kan worden met maximaal 500 ml as. Bij de LittleMoon past er 6 ml in. 

Hoe kan de urn gevuld worden?

Aan de onderkant van de urn bevindt zich het afsluitbare compartiment voor de as. Er wordt een sleutel meegeleverd waarmee de urn te openen is en goed af te sluiten. Bij de Moon wordt een zakje meegeleverd waar de as ingedaan kan worden.
Wanneer je de urn wil vullen met de as, is het mogelijk om zelf te doen. Gezien het een bijzonder emotioneel proces is, kan de uitvaartbegeleider je er vaak in begeleiden. Maar ook het crematorium in de buurt biedt vaak de mogelijkheid aan om de as te verdelen in een zelf gekozen (mini) urn.

Wat is de gemiddelde levertijd?

De urnen zijn op voorraad en worden na de bestelling binnen een week geleverd. Mocht je de urn extra snel in huis willen hebben, neem dan contact met me op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Worden er verzendkosten berekend?

De verzendkosten zijn inbegrepen binnen Nederland. De verzendkosten naar het buitenland bedragen € 14,95 (aangetekend verzonden).

Hoe maak ik de urn schoon?

Je stoft de urn af met een zachte droge doek.

Is de urn kwetsbaar?

De urn is van sterk hout, maar niet onbreekbaar. Ook is hij gevoelig voor zonlicht en hitte. Ons advies: leg hem niet in de zon of boven een kachel of verwarming. Hierdoor kan de urn uitdrogen en scheuren.

De urn is beschadigd, zit er garantie op?

Het is lastig om garantie te geven op een houten product. Hout is een natuurlijk materiaal dat kan krimpen en uitzetten. Ook kan het beschadigen door vochtopname, stoten of vallen. Retourneren of ruilen is i.v.m. hygiëne niet mogelijk. Echter, wij willen wel dat je tevreden bent en zoeken graag samen met jou naar een oplossing. Neem contact op via info@memoriestokeep.nl.

Kan ik as van een dierbare mee over de grens nemen?

Elk land heeft hieromtrent zijn eigen wetgeving. Het is mogelijk dat je een toestemmingsverklaring van de ambassade nodig hebt.

Hoe weet ik of ik een originele Memories to keep urn heb?

De urnen van Memories to keep zijn beschermd als Registered Trademark. De naam LittleWood© en de tyopgrafie zijn ook officieel geregistreerd. Namaak en plagiaat zijn verboden en worden strafrechtelijk vervolgd. Een echtheidskenmerk van de urn is de schroefdop of deksel waarin ‘Memories to keep’ gegraveerd is.

Als je andere vragen hebt met betrekking tot de mini urn, neem contact op via info@memoriestokeep.nl of 0637473773.

"Met passie en vakmanschap heb ik de urnen ontworpen. Vanuit de gedachte om je te helpen bij het koesteren van de herinneringen aan je baby: in je hand of op je schoot, dicht bij je hart.
Ik hoop dat de urn jou houvast en troost biedt."

Harm