Home » LittleWood© urn

LittleWood© urn

Mini urn als bewaardoosje

Mini urn als bewaardoosje

De LittleWood© is een mini urn of bewaardoosje waar je as, een plukje haar, zand (bijvoorbeeld als je dierbare op zee is uitgestrooid), een briefje, een kettinkje, een stukje stof of een ander klein aandenken in kunt bewaren. In het hart van de mini urn bevindt zich een afsluitbare messing holte met een volume van 6 ml.

Pak me op en houd me vast

Pak me op en houd me vast

Als je de houten urn voor het eerst ziet, wil je maar 1 ding: aanraken en ontdekken wat het is. De organische vorm en de gladde structuur nodigen je op natuurlijke wijze uit om hem op te pakken en vast te houden. Het fijne is dat deze mini urn in je hand past en dat het hout je lichaamswarmte aanneemt.

Mooie urn om neer te leggen

Mooie urn om neer te leggen

De mini urn heeft het uiterlijk van een kleine woonaccessoire die past in elk interieur. Je legt ‘m naast een fotolijstje, vaasje of op een dressoir. Als je langsloopt kun je ‘m even oppakken als je daar behoefte aan hebt. Je dierbare maakt zo op bijzondere wijze toch deel uit van je dagelijks leven.

Mini urn vullen

Mini urn vullen

Het compartiment zit aan de onderzijde van de mini urn. Je maakt dit eenvoudig open met de bijgeleverde inbussleutel. Vervolgens doe je jouw aandenken erin en sluit het compartiment af. Wil je de inhoud een keer wisselen, dan is dat geen enkel probleem.

Wat kun je ermee doen

Wat kun je ermee doen?

De toepassing van de mini urn is heel persoonlijk. De een vindt het fijn om hem op een huisaltaar of nachtkastje te leggen, de ander houdt hem vast op de bank of neemt hem mee in de tas. De mini urnen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld as over te verdelen binnen de familie of vriendenkring.

Ambachtelijk vervaardigde urnen

De mini urnen worden ambachtelijk vervaardigd in Dongen. We gebruiken eerlijk hout om het milieu te sparen. Het ambachtelijk proces van schuren, lijmen en lakken is zeer arbeidsintensief en dat maakt het een kwalitatief hoogwaardig product met een exclusief karakter.

Urnwebshop

De LittleWood© mini urn is er in zes verschillende uitvoeringen.